Wat Is Een Orb?

Orb is een gewoon woord dat in het Engels lichtbol betekent. Maar het zijn allesbehalve gewone lichtbollen. Ze komen voor op bepaalde plekken, in bepaalde omstandigheden en in verschillende vormen en kleuren. Orbs worden steeds vaker gezien en dat is goed, want ze hebben een betekenis voor ons.

Wat is de boodschap van een orb?

Bij het waarnemen van een orb ( of lichtbol) nemen o.a. engelen de kans om iemand te benaderen, tenminste als de waarnemer dan ook openstaat. Orbs laten zich zien als een cirkel en zijn vaker te zien via foto’s, voornamelijk als degene die de foto’s maakt, een bepaald bewustzijn heeft.

Wat doet een orb?

Vaak zijn ze als lichtbollen te zien. Ze zijn er altijd al geweest, Het is niet één soort energie. De energie van een overleden persoon of dier, kàn je soms als Orb waarnemen op een foto, maar dat wil dus niet zeggen dat alle lichtbollen overledenen zijn. Het kan ook de energie van een gebouw, emotie of boom zijn.

Waar komen orbs vandaan?

Één verklaring voor een orb is dat er een vuiltje op de lens zit. Mensen die een orb fotograferen denken vaak standaard dat het een stofje, sneeuwvlokje of een regendruppel of iets anders op de lens van het fototoestel geweest moet zijn.

Wat zijn Orben?

Orben is de magische vorm van teleportatie, die wordt gebruikt door de whitelighter en de Elders in de tv-reeks Charmed. Een Orb in Charmed is een bal van blauw licht, die de whitelighter vergezelt. De Orbs van een Darklighter zijn zwart van kleur.

See also:  Wat Is Een Jurist?

Kan een geest je aanraken?

Geesten zijn het onstoffelijke van een mens. Je hebt goede en slechte geesten. Slechte geesten noemen ze ook wel ‘demonen’. Je kan geesten niet aanraken, maar zij kunnen dat wel bij jou.

Hoe weet je dat er een engel bij je is?

Engelen laten graag veren achter om je te herinneren aan hun aanwezigheid en het feit dat ze over je waken. In het bijzonder wanneer het een witte veer betreft. Deze staat voor bescherming, purificatie, reinheid, liefde en licht.

Kan er een geest je lichaam overnemen?

Geesten en bezetenheid

Je kunt bezeten worden door een demoon. Hoe ik dat in de meeste gevallen zie is dat een entiteit je gedachten beïnvloedt, maar niet zozeer overneemt. Dit doet hij door je voortdurend te teisteren vooral als je slaapt of in slaap valt. In je slaap wil hij je soms vermoorden.

Wat is een zwarte orb?

Net zoals sommige mensen aura’s in kleur zien, zijn orbs ook waar te nemen in verschillende vormen en kleuren. Het meest opvallend zijn zwarte orb die zich laten zien op bepaalde plekken of bij bepaalde personen. Een zwarte orb kan staan voor een sombere sfeer, verdriet of onzuivere intenties.

Wat is een rode orb?

Er zijn verschillende orbs. Iedere soort verschijning heeft een eigen betekenis. De aartsengel Michael staat voor bescherming en kracht is diep blauw van kleur en begeleid mij tijdens de consulten. De rode orb geeft mij inzicht in het ascensieproces van de cliënt.

Adblock
detector