Wat Is Een Snapscore?

Volgens de website van Snapchat is een score van Snapchat een vergelijking die allerlei factoren combineert zoals het aantal ontvangen en verzonden Snaps en verhalen die je plaatst. Het toont eigenlijk hoe actief je bent op Snapchat. Je kan je Snapchat-score bekijken door het camerabeeld te swipen naar beneden.
Er is een functie genaamd Snap Score en elke gebruiker die actief is op Snapchat heeft deze functie. Het is een nummer dat bijhoudt hoe actief je bent in de app. Omdat Snapchat een vrij eenvoudige interface heeft, kun je Snap Scores eenvoudig vinden, maar niet iedereen kan het opmerken.

Hoeveel Snapscore is 1 snap?

Voor iedere Snap die je verstuurt krijg je een punt, dus maak er een gewoonte van om meerdere keren per dag Snaps aan je vrienden te sturen. Als je Snapchat enkele dagen niet gebruikt, krijg je voor de eerste Snap die je daarna stuurt zes punten.

Wat houd je Snapscore in?

Dit zijn enerzijds de verzonden snaps en anderzijds de ontvangen snaps. Als je deze twee getallen optelt, dan kom je tot je totale score die je ook bij je profiel hebt teruggevonden. Blijkbaar is het optellen van de ontvangen en verstuurde snaps niet altijd hetzelfde als de score bij je profiel.

Wat is een hoge Snapscore?

Heel eenvoudig: zo veel mogelijk Snaps versturen en ontvangen. Dit mogen zowel foto’s als video’s zijn. Alles wat je dus kan doen met Snapchat. Story updates lezen levert niets op.

Kan je snap score omlaag gaan?

Open je een snap, dan gaat je score ook omhoog. Met chatten kun je geen punten verdienen. Soms kan je score opeens omhoog of omlaag gaan en in dit artikel kijken we naar mogelijke redenen. Er hangt ook een mysterie rondom de Snapchat Score, want je weet eigenlijk nooit goed hoe je het kunt verhogen.

See also:  Wat Is Hr Glas?

Wat betekent op Snapchat?

Glimlach: Niet je beste vriend, maar jullie zijn goede vrienden. Je stuurt elkaar niet de meeste Snaps. Vuur: Jullie hebben samen een Snap-streak: je stuurt elkaar elke dag een bericht, foto of video.

Adblock
detector