Wat Is Een Sunshower?

Een Sunshower is een infrarood douche die wordt gemonteerd in de doucheruimte. Je gebruikt dit product tijdens het douchen met een druk op de knop. De infrarood douche beschikt over UV-licht, wat zorgt voor vitamine D. Deze vitamine zorgt ervoor dat je weerstand op peil blijft en het bevordert je energieniveau.

Kan je bruin worden van een sunshower?

Word ik echt bruin van de Sunshower? Het geringe UVA-licht van de Sunshower zorgt bij regelmatig gebruik voor een gezonde teint, je wordt er niet bruin van. Het UVB-licht zorgt voor een indirecte bruining en bereid daarmee je huid voor op de zomerzon.

Is Sunshower gezond?

Omdat het een lage dosis is heeft het geen schadelijke effecten en is het juist goed voor uw huid, gezondheid en humeur. U maakt namelijk vitamine D aan door de straling van de lampen. Wel raden we u aan om het brilletje wat bij de Sunshower komt te dragen als u de UV functie gebruikt ter bescherming van uw ogen.

Hoe ver moet je van een sunshower af staan?

Voor een goed resultaat dient de afstand tussen de sunshower Pure en de douche niet meer dan 40 cm te bedragen.

Hoeveel kost een sunshower?

De prijs: wat kost een Sunshower? Het instapmodel kost ongeveer €1100 en de meest luxe Sunshower kost €3300. De meeste modellen moeten worden ingebouwd in de muur, dus als je van plan bent dat uit te besteden, houd er dan rekening mee dat hier nog kosten voor de installatie bijkomen.

Kun je bruin worden van infrarood?

Ultraviolet licht wordt gebruikt voor bijvoorbeeld bruinen. Van infrarood licht wordt u niet bruin.

See also:  Wat Is Een Rechtsbijstandverzekering?

Hoeveel watt gebruikt een sunshower?

De Sunshower Pure is een half bodyapparaat met één kortegolf infrarood lamp van 1250W. Het apparaat wordt volledig weggewerkt in de wand. De Sunshower Pure is afgewerkt met een gezandstraalde glasplaat en heeft een smalle, opstaande aluminium rand.

Is infrarood zonnebank gezond?

Uit nieuw wetenschappelijk onderzoek blijkt echter dat infraroodlicht in sommige gevallen wel gunstig kan zijn, maar dat het ook schadelijk is voor de huid. Nieuw wetenschappelijk onderzoek heeft vooral uitgewezen dat de huid mogelijk aan tot 6 keer meer energie uit infrarood dan uit UV van de zon blootgesteld wordt.

Is infrarode straling gevaarlijk?

Nee, infrarood straling van verwarmingstoestellen is niet schadelijk voor de gezondheid. Het effect van elektromagnetische straling, zoals infrarood straling, op mensen is afhankelijk van: 1. De frequentie van de straling: zichtbare straling, zoals UV- of röntgenstraling, kan genetisch materiaal beschadigen.

Hoe vaak infrarood?

In principe mag u dagelijks gebruik maken van uw infrarood sauna. Wij adviseren u wel de eerste vier weken maximaal driemaal per week gebruikt te maken van uw sauna. Zo kan uw lichaam wennen aan deze warmtesessies.

Hoe Sunshower aansluiten?

Controleer eerst goed of de stroomkabel stevig is verbonden. Hierna kan de Sunshower als eerst op de onderste beugel rusten, kijk goed of de pennen in de opening vallen. Vervolgens kan je het bovenste deel vast maken met de eerdere losse schroef. Plaats hierna een zwarte koord tussen de Sunshower en beugeltje.

Wat is een Sunshower Deluxe?

De Sunshower Deluxe inbouw is een full body inbouwapparaat met zowel een UV- als infraroodfunctie. De Sunshower Deluxe White heeft vijf kortegolf infraroodlampen van elk 500W en vier UV-lampen van elk 400 W.

See also:  Wat Is Verguld Goud?

Waarom een sunshower?

Naast het UV licht heeft de Sunshower ook een infrarood functie. Deze lampen zorgen voor verlichting van de spieren, en kunnen dus een heel gunstig effect hebben op klachten die mensen met bijvoorbeeld reuma, of rug- en nekklachten ervaren. Ook is bewezen dat sporters sneller herstellen bij blessures.

Hoe werkt een zonnedouche?

Hoe werkt een zonnedouche? De zonnedouche heeft verticale panelen met hogedruklampen die aan de wand van de douche zijn bevestigd. Op een bedieningspaneel kunt u instellen hoe lang u een zonnedouche wilt nemen.

Adblock
detector