Fever Tree Tonic Welke Gin?

Kruidige gin waaronder G’vine Nouaison of Orion dry gin pakken goed samen met tonics die deze kruidige kenmerken accentueren zoals Fever Tree Mediterranean tonic. Zoete gin zoals Hayman’s sloe en Beefeater London pink krijgen een boost van fruitige en florale tonics.

Welke gin gebruiken voor gin tonic?

Maar hoe weet je nu welke gin past bij welke tonic? Over het algemeen geldt voor het gebruik: Bloemige & kruidige gin: neutrale tonics. Zoete & bloemige gin: fruitig en bloemige tonics.

Welke gin bij Fever Tree ginger beer?

Fever-Tree Premium Ginger Beer

Net als de Premium Ginger Ale wordt de Premium Ginger Beer ook gemaakt van drie soorten gember. Het verschil is dat deze mixer krachtiger en iets pittiger van smaak is dan ginger ale. Deze mixer laat zich perfect combineren met Peaky Blinder Spiced Dry Gin en Bobby’s Schiedam Dry Gin.

Welke gin bij Raspberry tonic?

De nieuwste telg in de steeds groter wordende Fever-Tree familie laat zich goed mixen met een London Dry Gin (garneren met frambozen!), maar is ook de ideale match een met (roze) gearomatiseerde gin, vodka of, voor alle alcoholvrije momenten, om gewoon zo te drinken.

Welke gin bij welke Schweppes?

Tonic Pink Pepper past het beste met aromatische gin, zoals Hendrick’s en Monkey 47, terwijl de Tonic Ginger & Cardamom dan weer perfect samengaat met bloemige, moderne gins als G’Vine en Gin Mare.

Welke gin tonic is lekker?

Citrus en zoet:

Bombay Sapphire + neutrale of bloemige tonic (lavendel of roos) + citroen. Tanqueray + neutrale tonic + citroen / limoen. Gordon’s London Dry + alle soorten tonic + citroen / jeneverbes. Beefeater London Dry + neutrale tonic (citroengras invloeden) + citroen.

See also:  Hoe Laat Eten Zweden?

Welke gin moet ik kopen?

 • Gordon’s Pink Gin. De naam, het uiterlijk van de fles en de kleur van deze drank maken het alleen al tot de beste gin van dit moment.
 • Bombay Sapphire. Dit merk kom je onder de gins heel vaak tegen en dat is niet zomaar.
 • Gordon’s Dry Gin.
 • Gin Mare Mediterranean.
 • Hendrick’s.
 • Welke gin met ginger beer?

  Vul een rocks glas met ijsblokjes. Voeg 45 ml Beefeater gin, 15 ml vers limoensap en 1 scheutje Angostura bitters toe. Vul het glas vervolgens aan met 120 ml Goslings gingerbeer, roer en garneer met 3 partjes limoen. Vul het glas vervolgens aan met 120 ml Goslings gingerbeer, roer en garneer met 3 partjes limoen.

  Welke gin voor Martini?

  Vul een mixing-glas met ijs. Schenk er 45 ml Tanqueray London Dry Gin, 22,5 ml Osborne Sherry Fino en 22,5 ml Martini Ambrato Riserva Vermouth in. Roer zo’n 20 seconden. Schenk de mix door een zeef in een gekoeld martiniglas.

  Welke Fever Tree bij Tanqueray?

  Tanqueray No. TEN gin met Fever-Tree Mediterranean tonic en een schijfje verse pompelmoes en een gekneusde jeneverbes als garnering.

  Welke gin bij Schweppes Pink tonic?

  De Pink Pepper tonic heeft een ietwat pittige en kruidige smaak. Hendrick’s gin of Monkey 47 zijn perfecte gins hiervoor. De tonic is ook goed combineerbaar met andere sterke dranken zoals Tequila of rum.

  Welke tonic bij Gordon Pink gin?

  Vul een groot copa glas met ijs. Voeg Gordon’s Pink Gin toe. Vul aan met Fevertree Tonic. Garneer met schijfjes aardbei.

  Welke gin met sinaasappel?

  Tanqueray is een zuivere, frisse gin die zich uitermate goed leent voor deze klassieke mix met sinaasappelsap. Een extra scheutje limonadesiroop maakt dit drankje lekker zomers.

  See also:  Couscous Waar Vandaan? (Perfect answer)

  Welke garnering bij welke gin?

  Het garneren van de gin-tonic is voor het oog, maar deels ook voor de smaak. Het is dan ook zaak om de juiste balans te vinden tussen het mooi maken van het drankje en het lekker maken. Bijvoorbeeld sinaasappel, citroen, steranijs, tijm, rozemarijn, peper, bessen of komkommer kunnen naar believen worden toegevoegd.

  Welke gin bij Monkey 47?

  Gin Tonic met Monkey 47 gin

  Deze gin tonic hebben we gemaakt met 1 deel Monkey 47 gin, 3 delen Fever Tree tonic. Garneren met kumquats en lichtjes roeren met citroengras.

  Welke gin past bij mij?

  Begin, voor een klassieke balans van smaken, met 30 ml Campari en 30 ml zoete vermouth. Roer je ingrediënten en giet ze in een halfhoog glas gevuld met ijs.

  Dit heb je nodig:

  1. 37,5 ml gin (aanrader: Bombay Sapphire East)
  2. 30 ml versgeperst limoensap.
  3. 22,5 ml kersensiroop.
  4. Scheutje Sprite.
  5. Schijfje limoen.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Adblock
  detector