Hoe Kook Ik Verse Spinazie?

Zo kook je verse spinazie:

 • Was de spinazie eerst goed schoon. Hiermee voorkom je dat er nog stukjes aarde of zand tussen de bladeren zit. Verwijder dan ook direct de dikke bladstelen.
 • Breng de spinazie aan de kook. Dit doe je in een pan met weinig water.
 • Giet de spinazie af. Binnen 4 tot 6 minuten is de spinazie klaar en kan je met een zeef of of vergiet het water laten weglopen.
 • Hoe kan ik spinazie koken?

  Spinazie koken. Leg de spinazie in de pan en breng de pan met spinazie aan de kook terwijl je regelmatig blijft roeren. Spinazie is een groente waar je tal van kanten mee op kan. Je kan het bereiden in de wokpan, pureren, bakken of verwerken in een mooie spinaziesalade.

  Hoe kook je de spinazie in de Pan?

  Leg de spinazie in de pan en breng de pan met spinazie aan de kook terwijl je regelmatig blijft roeren. Na 4 tot 6 minuten koken is de spinazie klaar om afgegoten de te worden met vergiet. Serveer de spinazie. Spinazie is een groente waar je tal van kanten mee op kan.

  Hoe doe je verse spinazie in de wok?

  Verse spinazie leent zich uitstekend voor de wok. Het is bijzonder simpel: doe een eetlepeltje olie in de wok, laat dit opwarmen en voeg de spinazie toe. Regelmatig omscheppen, en bega niet de fout om alles er in één keer in te doen. Het gaat een stuk vlotter als je de spinazie in behapbare porties toevoegt.

  Hoe doe je een gewokte spinazie?

  Het is bijzonder simpel: doe een eetlepeltje olie in de wok, laat dit opwarmen en voeg de spinazie toe. Regelmatig omscheppen, en bega niet de fout om alles er in één keer in te doen. Het gaat een stuk vlotter als je de spinazie in behapbare porties toevoegt. Gewokte spinazie is binnen 3 tot 4 minuten gaar en geslonken.

  Adblock
  detector