Hoe Lang Duurt Een Bestelling Uit Duitsland?

Mijn ervaring met DHL (Deutsche Post) pakketjes uit Duitsland naar hier (dhlparcel.nl) is gemiddeld 5 – 6 werkdagen. Ik heb het misschien 1 keer in 4 dagen ontvangen, maar meestal ruim een week.

Hoe lang duurt een pakket van Duitsland naar Nederland?

Duitsland / Nederland transittijden

Bestemming Transittijd Document Transittijd Non Document
Import van Duitsland naar Nederland 1 dag 1 EU
Export van Nederland naar Duitsland 1 dag 1 EU

Hoe lang duurt een levering uit Duitsland?

Gemiddeld een week, dus je zou het één dezer dagen kunnen verwachten.

Hoe lang duurt een pakketje naar Duitsland?

Een pakket naar Duitsland verzenden kan al vanaf € 8,00. Dit bedrag is inclusief btw en geldt voor pakketten, die net als post, door de brievenbus kunnen. Bij deze service is je zending in een tot twee dagen op de plaats van bestemming in Duitsland. Pakketten tot een kilo, stuur je al vanaf € 9,00 inclusief btw.

Hoelang duurt een pakket van Duitsland naar Belgie?

Hoe lang het duurt om je pakket te bezorgen hangt af van de bestemming. Binnen de Benelux bezorgen wij in de regel binnen de 24 tot 48 uur. Voor verdere bestemmingen is de overkomstduur langer. Kijk voor de verwachte bezorgdatum op binnenlandse of internationale zending.

Hoe lang duurt DHL bezorging van Duitsland naar Nederland?

In de meeste gevallen bezorgen we je pakket binnen de Benelux al de volgende werkdag (met uitzondering van Vlieland en Terschelling). In Nederland bezorgen we ook op zaterdag. De bezorgtijd naar andere landen verschilt per bestemming.

Hoe lang duurt pakket uit Duitsland GLS?

Bezorgtijden Europese Unie

See also:  Wat Niet Te Eten Bij Diarree?

Met GLS kunnen verzenders hun pakketten via een GLS PakketShop naar 24 landen in de Europese Unie versturen. Verzending binnen de Benelux duurt over het algemeen tussen de 24 en 48 uur. Een zending naar een verder weg gelegen land duurt doorgaans 48 tot 120 uur.

Wat kost verzenden vanuit Duitsland?

Kies de verzendoptie die bij je past

Prijs (v.a.) Verzekerd bedrag
Standaard pakket (met track & trace) € 13,00* € 0
Aangetekend € 15,50* € 100 of € 500
Verzekerd € 28,00* max. € 5.500
Spoed € 43,95* max. € 500

Wat is het verschil tussen DHL en DHL Express?

Express staat los van DHL Parcel en biedt diverse internationale expresdiensten met veelzijdige en betrouwbare leveringsmogelijkheden. DHL Express is dus geen DHL Parcel.

Hoe lang duurt het voordat je een pakketje binnen hebt?

In Nederland zijn we gewend dat post en pakketten vrijwel altijd binnen 24 uur worden bezorgd. Doe je op dinsdag een brief op de post, dan ligt ie de volgende dag al bij de geadresseerde in de brievenbus. Datzelfde geldt voor pakketjes.

Hoe lang duurt pakket versturen buitenland?

Bezorging aangetekende brief en overige post

Verzendoptie brief buitenland Manier van post aanbieden Levertijd
Aangetekend Op PostNL-punt Zakelijke klanten ook via: – BusinessPoint – Haalservice Gemiddeld 1 dag langer dan de priority post
Verzekerservice Alleen op PostNL-punt Gemiddeld 1 dag langer dan de prioritypost

Hoe snel is mijn pakket bezorgd?

Op track & trace (ook beschikbaar in de PostNL-app) vind je altijd de laatste informatie over je pakket. Vul de track & trace-code (barcode of ‘niet-thuis code’) en de postcode van de ontvanger in, en je ziet direct wanneer we je pakket bezorgen.

See also:  Hoe Vaak Peulvruchten Eten?

Hoe lang duurt DHL bezorging van Duitsland naar Belgie?

Pakketje naar belgië

Zo geregeld met My DHL Parcel. Gewoon vanaf je laptop, tablet of mobiel. Voor de bezorging werken we met bpost, een vertrouwde bezorgdienst voor elke Vlaming en Waal. Samen zorgen we dat ieder pakket binnen 2 werkdagen op bestemming is.

Hoe lang duurt pakket versturen naar Belgie?

In één of twee dagen is je pakket bij de ontvanger in België.

Hoe lang duurt een pakket uit Belgie?

Minimaal twee dagen, kan soms ook langer dan een week duren. Binnen de Europese Unie gelden twee normen: “De snelheidsnorm: 85 % van de post dient binnen drie werkdagen op de plaats van bestemming te zijn. De betrouwbaarheidsnorm: 97 % van de post dient binnen vijf werkdagen bezorgd te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector