Hoe Oud Is Holly Brood? (Question)

Wie is de echte vader van Holly Brood?

Omdat ze geboren werd binnen het huwelijk van haar moeder met Herman Brood draagt ze officieel de achternaam Brood. Brood is echter niet haar biologische vader. Met haar biologische vader, die in 2009 overleed, had ze nauwelijks een band. Holly beschouwt Herman Brood als haar echte vader.

Is Holly Brood de biologische dochter van Herman Brood?

Holly was pas negen jaar toen haar moeder vertelde dat Herman Brood haar stiefvader is, en ze eigenlijk de biologische dochter is van kunstenaar Leo Spindelaar. Hij was een minnaar van haar moeder, vertelt de 26-jarige.

Hoe oud was Holly Brood toen haar vader overleed?

Holly Mae Brood was slechts zes jaar oud toen haar vader zelfmoord pleegde door van het Hilton Hotel te springen. Verdrietig genoeg is ze daar later veel mee gepest op de middelbare school. Holly was anders, omdat ze een beroemde vader had en zelf op televisie danste.

Welke dochter is van Herman Brood?

In 1994 beviel Xandra Jansen van een tweede dochter, Holly Mae Brood, die echter niet verwekt was door Brood. Hij beschouwde Holly Mae echter wel als zijn eigen dochter en zij draagt ook officieel zijn achternaam, omdat ze geboren werd binnen het huwelijk van Brood en Jansen.

Van wie is Holly Mae Brood de dochter?

Lola is de enige dochter van Herman en Xandra samen. Ze is inmiddels 33 en heeft de afgelopen jaren gewerkt als presentatrice. Ook heeft ze een kledinglijn voor een grote winkelketen gehad. Op social media omschrijft ze zichzelf als ‘schilder, designer en levensgenieter.

See also:  Hoe Lang Blijven Pijnboompitten Goed?

Wie is de vriendin van Soy?

Het is dikke mik tussen Holly Mae Brood (26) en Soy Kroon (25). Het stel is inmiddels alweer bijna vijf jaar gelukkig en ziet zichzelf uiteindelijk wel samen in een huis vol kindjes en gezelligheid. Over dat toekomstbeeld vertelt de ‘Love Island’-presentatrice in ‘Grazia’.

Wie is Leo Spindelaar?

Leo Spindelaar (“Spin”), geboren 12 november 1952 en overleden 18 oktober 2009, kunstenaar, schilder. Leo Spindelaar was sinds 1996 jaar fulltime schilder. Daarvoor was hij werkzaam als visagist en stylist voor reclamebureaus en televisieproducenten.

Waar woonde Herman Brood in Groningen?

Zanger Herman Brood is onlosmakelijk verbonden met Groningen. Hij woonde ruim 10 jaar in Stad boven een café aan de Reitemakersrijge en repeteerde in een gekraakte gokhal aan het Gedempte Kattendiep.

Adblock
detector