Hoe Sla Je Ebook Op? (Solved)

Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox) Indien u nog niet aangemeld bent, dan zal u eerst moeten Inloggen. Klik op uw Naam bovenaan de website en selecteert Mijn boekenplank. Sla het eBook ergens op waar u ze makkelijk terugvindt, bijvoorbeeld op het Bureaublad of de map Downloads.

Hoe werkt het bestellen van een ebook?

E-books worden in principe nooit afgedrukt, maar worden uitsluitend digitaal op een scherm getoond. Dit kan het beeldscherm van een computer zijn, maar ook een speciaal daarvoor ontworpen apparaat: een e-reader. Ook mobiele telefoons en tablets lenen zich uitstekend voor het weergeven van e-books.

Hoe zet je een ebook op je eReader?

E-books op je e-reader zetten

 1. Stap 1: Leen het e-book. Klik op de oranje knop ‘Leen boek’.
 2. Stap 2: Download het e-book.
 3. Stap 3: Open het e-book met Adobe Digital Editions.
 4. Stap 4: Koppel je e-reader aan je computer.
 5. Stap 5: Kopieer je e-book naar je e-reader.
 6. Stap 6: Koppel je e-reader los.
 7. Bekijk de video.

Hoe krijg ik een ebook van Bol com op mijn eReader?

Verbind je Kobo e-reader met je computer. Login met je bol.com accountgegevens en je ebooks gekocht bij bol.com worden automatisch in de bibliotheek van de e-reader opgeslagen. Toegevoegd na 3 minuten: Als je ook nog de gratis bol.com Kobo ebook app download kun je de boeken ook nog op je tablet en smartphone lezen.

Hoe kan je een ebook downloaden?

Dat doe je door na aanschaf te klikken op de link in de aankoopgeschiedenis in je account of in je mailbox. Je downloadt de ebooks vervolgens in ePub -formaat, het meestgebruikte bestandsformaat voor ebooks. Na het downloaden open je de ebooks op je PC of laptop met een programma als Calibre of Adobe Digital Editions.

See also:  Wanneer Alcohol Uitgewerkt?

Kun je een ebook cadeau doen?

Een ebook of luisterboek cadeau doen werkt anders dan bij een fysiek boek. U kunt een Boekenbon-cadeaukaart cadeau doen. De ontvanger kan dan zelf het gewenste ebook of luisterboek bestellen. Dit betekent dat u het ebook na aankoop direct kunt downloaden en kunt geven als cadeau.

Hoe werkt het kopen van een ebook bij Bol Com?

Sinds 2014 werkt bol.com samen met e-reader producent Kobo. Ebooks die je bij bol.com koopt of leent, verschijnen binnen enkele seconden automatisch op je Kobo e-reader en in de bol.com Kobo lees app, als deze met Wifi verbonden is. Beheer je boeken verzameling op www. bol.com, in de app of op je e-reader.

Hoe kan je een eBook delen?

Het klinkt raar, maar wie e-books koopt, heeft minder rechten dan met papieren boeken. Zo mag je een uitgelezen e-book officieel niet doorgeven aan een ander. Bijvoorbeeld per mail, via de cloud of op een geheugenstickje. Zelfs niet als je het origineel van je eigen e-reader verwijdert.

Hoe download ik een boek op mijn Kobo eReader?

Koppel de Kobo -Reader aan de PC via de meegeleverde USB-kabel. Na verloop van tijd (+/- 1 minuut) verschijnt de Kobo -Reader in Adobe Digital Editions. Sleep de eBooks vanuit uw bibliotheek naar het icoontje van de Kobo -Reader. Het eBook is nu toegevoegd aan uw Kobo -Reader.

Hoe kan ik boeken van mijn iPad op mijn eReader zetten?

Items naar je Mac importeren met Finder:

 1. Sluit je iPhone of iPad aan op je Mac met een usb- of usb-c-kabel.
 2. Klik in je Mac op het.
 3. De naam van je iPhone of iPad zal worden weergegeven in de zijbalk van het Finder-venster.
 4. Klik op Bestanden bovenaan het scherm.
 5. Sleep het ePub- of pdf-bestand naar het Kobo Books-pictogram.
See also:  Waarom Kun Je Spinazie Niet Opwarmen?

Hoe Inloggen bol com op eReader?

Als je al een Kobo-account hebt, kun je je accounts van Kobo en bol.com koppelen door de instructies in dit artikel te volgen.

 1. Ga naar Kobo.com.
 2. Klik op Aanmelden aan de bovenkant van het scherm.
 3. Voer de gebruikersnaam van je bol.com-account in.
 4. Klik op Doorgaan.
 5. Klik op Mijn account aan de bovenkant van het scherm.

Waar vind ik mijn ebooks?

Veruit de meeste ebooks kunt u lezen op pc en laptop als u Adobe Digital Editions installeert. Op uw iPhone of iPad zorgt de app iBooks ervoor dat u ebooks kunt lezen. Voor Android zijn vele apps beschikbaar waarmee ook het lezen van ebooks op Android tablet of smartphone mogelijk wordt.

Kan ebook niet downloaden?

Je kunt een ebook downloaden op een telefoon, maar de werkwijze daarna verschilt enorm. Op de meeste toestellen wordt direct na het downloaden gevraagd met welk programma je het bestand wilt openen. Op een Android toestel moet je eerst een EPUB- of PDF-lezer downloaden.

Adblock
detector