Hoe Spinazie Stoven?

Spinazie op grootmoeders wijze

 • Spoel 1 kg spinazie in ruim water.
 • Laat goed uitlekken.
 • Hak de spinazie fijn.
 • Smelt 50 gram hoeveboter in een pot en laat hierin de spinazie stoven.
 • Als ze half gaar zijn, voeg je 2 eetlepels bechamelsaus of 3 eetlepels room toe en gaar verder.
 • Hoe kan ik spinazie koken?

  Spinazie koken. Leg de spinazie in de pan en breng de pan met spinazie aan de kook terwijl je regelmatig blijft roeren. Spinazie is een groente waar je tal van kanten mee op kan. Je kan het bereiden in de wokpan, pureren, bakken of verwerken in een mooie spinaziesalade.

  Hoe doe je een gewokte spinazie?

  Het is bijzonder simpel: doe een eetlepeltje olie in de wok, laat dit opwarmen en voeg de spinazie toe. Regelmatig omscheppen, en bega niet de fout om alles er in één keer in te doen. Het gaat een stuk vlotter als je de spinazie in behapbare porties toevoegt. Gewokte spinazie is binnen 3 tot 4 minuten gaar en geslonken.

  Hoe kook je de spinazie in de Pan?

  Leg de spinazie in de pan en breng de pan met spinazie aan de kook terwijl je regelmatig blijft roeren. Na 4 tot 6 minuten koken is de spinazie klaar om afgegoten de te worden met vergiet. Serveer de spinazie. Spinazie is een groente waar je tal van kanten mee op kan.

  Hoe garen de bladeren van de spinazie?

  Leg de spinazie in een pan die ruim genoeg is en giet hier een klein laagje water in met een snufje zout. Breng de pan met spinazie dan aan de kook terwijl je goed blijft roeren. Op die manier zorg je ervoor dat alle bladeren goed garen. Na zo’n 4 tot 6 minuten is de spinazie klaar. Je kan de spinazie dan afgieten in een vergiet.

  Adblock
  detector