Mombasa Gin Welke Tonic?

Giet 5 cl Mombasa Club Gin over het ijs en vul naar smaak aan met Fentimans Tonic Water of een andere tonic naar keuze. Werk af met een partje limoen.

Welke tonic in gin?

Over het algemeen geldt voor het gebruik: Bloemige & kruidige gin: neutrale tonics. Zoete & bloemige gin: fruitig en bloemige tonics. Citrus & zoete gin: neutrale tonics.

Welke tonic bij Strawberry gin?

Garnituren & The Perfect Serve

Onze favoriete mixer voor Mombasa Club Strawberry Edition Gin is een klassieke Fever-Tree Premium Indian Tonic Water. De combinatie geeft een heldere roze kleur in het glas. Een fruitige geur, een zachte smaak; een typische vrouwelijke zomer-gin. Je moet houden van deze zachte smaak.

Welke tonic bij Gordon London Dry gin?

De London Dry gin soorten bevinden zich in het centrale gedeelte van het smakenkruis. Deze gin soorten zijn het beste te mengen met neutraal smakend tonic water.

Welke soorten tonic zijn er?

Welke tonic past bij welke gin?

 • indian tonic water. Dé basistonic met verfrissende, subtiele citrustoetsen.
 • mediterranean tonic water.
 • clementine tonic water.
 • elderflower tonic water.
 • aromatic tonic water.
 • naturally light tonic water.
 • lemon tonic water.
 • Welke garnituur bij welke gin?

  Citrus en zoet:

 • Bombay Sapphire + neutrale of bloemige tonic (lavendel of roos) + citroen.
 • Tanqueray + neutrale tonic + citroen / limoen.
 • Gordon’s London Dry + alle soorten tonic + citroen / jeneverbes.
 • Beefeater London Dry + neutrale tonic (citroengras invloeden) + citroen.
 • Welke tonic bij Nolet gin?

  Nolet dry gin | Fever-Tree tonic | 2 gin glazen.

  Welke tonic bij Beefeater gin?

  Vul een groot glas met ijsblokjes en voeg 35 ml Beefeater gin en 100 ml Fever-Tree Tonic toe. Garneer met een schijfje sinaasappel en een stokje zoethout.

  See also:  Hoe Een Ei Pocheren? (Solution found)

  Welke tonic bij Tanqueray Ten?

  Tanqueray No. TEN gin met Fever-Tree Mediterranean tonic en een schijfje verse pompelmoes en een gekneusde jeneverbes als garnering.

  Wat is de lekkerste tonic?

  Ga uit van de volgende vuistregels:

  – Fever Tree is een goede, all-round mixer wat nagenoeg bij elke gin past. – Schweppes Premium mixer komt goed uit bij elke kwaliteitsgin doordat het een natuurlijke tonic is die meer bubbels bevat.

  Wat is het garneren van een cocktail?

  Een garnering is niet alleen voor de vorm en de beleving. Het dient ook in het verlengde te liggen van de smaak en beleving van de cocktail. Soms versterkt het zelfs de smaakbeleving. Denk aan het zoutrandje van de Margarita of de passievrucht en het glaasje champagne bij de Pornstar Martini.

  Waarmee mix je pink gin?

  Schenk 50ml Gordon’s Pink Gin in elk glas. Vul elk glas aan met 150ml tonic en doe er wat rood fruit in, zoals een aardbei en wat rode besjes en frambozen of bramen. Roer het geheel rustig door.

  Hoe drink je Tanqueray gin?

  ZO MAAK JE HET:

  Schenk de Tanqueray over het ijs en pers wat sinaasappelsap in het glas. Voeg de gin toe, twee kleine puntjes van een sinaasappelschijfje en garneer met sinaasappel aan het glas. Roer het glas en serveer direct.

  Is tonic slecht voor je gezondheid?

  Het korte antwoord is nee. Het bruisende drankje is koolzuurhoudend water met suiker. Waar een bittere smaak aan wordt toegevoegd, met een ingrediënt die ooit werd gebruikt om malaria te behandelen.

  See also:  Van Welk Eten Krijg Je Puistjes?

  Wat is een premium tonic?

  Deze Premium mixer bevat plantaardige ingredienten, waaronder kenmerkende kinine en olien van Mexicaanse bittere sinaasappelen. Het resultaat: een unieke, pure en verfrissende smaak en aroma.

  Welke tonic bij Gordon Pink?

  Vul een groot copa glas met ijs. Voeg Gordon’s Pink Gin toe. Vul aan met Fevertree Tonic. Garneer met schijfjes aardbei.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Adblock
  detector