Wat Kost Een Krat Kordaat Bier?

Hoe dan ook, het geheimzinnige Kordaat is best een goedkoop biertje. Een krat van 24 flesjes kost bij de Lidl ongeveer 6,50 euro.
De gemiddelde prijs van een krat van 24 flesjes á 0,30 liter van Kordaat Pilsener is €6,79 (€0,94 per liter). De gemiddelde prijs van Kordaat Pilsener in de winkel is €1,16 per liter. In een krat 24×0,30 zit in totaal 7,20 liter. Op een krat 24×0,30 Kordaat Pilsener zit €3,90 statiegeld.

Wanneer is kordaat bier in Nederland gebrouwen?

Kordaat bier werd in oktober 2018 geïntroduceerd en wordt in Nederland gebrouwen door de Bavaria Brouwerij in Lieshout. De prijs van een krat Kordaat bier was bij introductie €6,49.

Wat is een kordaat pils?

Kordaat Premium Pilsener is een pils dat in Nederland wordt verkocht door Lidl. Kordaat bier werd in oktober 2018 geïntroduceerd en wordt in Nederland gebrouwen door de Bavaria Brouwerij in Lieshout. De prijs van een krat Kordaat bier was bij introductie €6,49.

Wat kost een krat Kordaat bier bij Lidl?

Dat valt uiteindelijk wel mee, want het is Lidl zelf dat toegeeft dat Kordaat uit de ketels van Bavaria komt. Een kratje bij de Lidl kost ongeveer 6,50 euro. Ter vergelijking: een krat Bavaria met 24 flesjes kost bij Jumbo 12,18 euro. Overigens is het ene bier het andere niet.

Waarom is Kordaat zo goedkoop?

Waarom Kordaat zo goedkoop is

Waarom is Kordaat zo goedkoop? Dit komt omdat het om een biermerk van Lidl gaat. Deze supermarkt staat bekend om zijn lage prijzen. Lidl voert dan ook altijd een prijzenoorlog met andere supermarkten.

See also:  Waarom Bananen Eten?

Is Kordaat in de aanbieding?

Actueel zijn er geen Kordaat Pilsener aanbiedingen.

Wat kost een flesje Kordaat?

De prijs van Kordaat Pilsener verschilt per verpakking en per winkel. De gemiddelde literprijs van Kordaat Pilsener in de winkel is €1,16.

Waar kan je Kordaat kratten inleveren?

Ja, de meeste lege flessen en bierkratten kan je bij jouw AH-winkel of bij de bezorger van je online boodschappen inleveren. Bij de flesinname in de winkel krijg je een bon die je bij de kassa weer kan laten scannen om je geld terug te krijgen.

Is Kordaat goed bier?

Het is een makkelijk doordrinkbaar alcoholvrij bier. Kordaat Premium Pilsener heeft een toegankelijke, frisse smaak met een aangename bittere afdronk. Kordaat bevat 4,8% alcohol en de ideale schenktemperatuur ligt tussen de 6 en 8 graden Celsius.

Wat betekent Kordaat optreden?

kordaat – bijvoeglijk naamwoord uitspraak: kor-daat 1. vast van plan om zijn doel te bereiken ♢ kordaat stapte ze op de nieuwe jongen af Bijvoeglijk naamwoord: kor-daat is kordater dan

Is Kordaat te drinken?

Drink Kordaat het liefst bij een temperatuur van 6-8 graden Celsius, dan smaakt ‘ie het best. Kordaat bevat 4.8% alcohol.

Welke brouwerij maakt Kordaat bier?

Kordaat bier gebrouwen door Bavaria

Na een kort onderzoek van RTL Z heeft Lidl toegegeven dat het nieuwe Lidl bier bij Bavaria in Lieshout wordt gebrouwen.

Is Kordaat lekker?

Daar krijgen we geen dorst van… Op de vierde plek in dit overzicht staat Kordaat. Dit is het pils dat met veel bombarie en slimme marketing recent in de markt is gezet. Het moet het ook van de marketing en de prijs hebben; de smaak is geen verkoopargument. Het bier is vlak en zoet en mist frisheid.

See also:  Kerastase Producten Waar Te Koop?

Hoe smaakt Kordaat bier?

6,0 Smaak Fris, zoetje en een klein bittere nasmaak. Spijssuggestie Chinees, pasta, vis, pizza, fastfood, etc.

Wat betekent Schultenbrau?

Schultenbräu = schultenbräu is een bekend pils uit de lagere prijsklasse. Dit biermerk is verkrijgbaar in de Aldi-supermarkten. De inhoud van een blik is 33 of 50 cl, de inhoud van een fles 30 cl. Het bier bevat 5% alcohol.

Is kordaat bier van Bavaria?

Kordaat is een private label pils dat sinds 2018 speciaal gebrouwen wordt voor Lidl. In tegenstelling tot de meeste pilseners zit er in dit pils ook glucosestroop. Er staat geen brouwer op het etiket, maar inmiddels is bekend dat het bier door Brouwerij Bavaria wordt gebrouwen.

Waar verkopen ze kordaat bier?

Lidl bier. Kordaat Premium Pilsener is een pils dat in Nederland wordt verkocht door Lidl. Kordaat bier werd in oktober 2018 geïntroduceerd en wordt in Nederland gebrouwen door de Bavaria Brouwerij in Lieshout.

Wat kost een krat Pitt bier?

Pitt bier is een zeer goedkoop bier. Een krat kost rond de €5, terwijl een A-merk bier rond de €15,- kost. Een los flesje kost bij de Jumbo €0,24 en een halve liter blik kost €0,50.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector