Hoe Diep Is Een Amerikaanse Koelkast?

Gemiddeld: tussen de 150 en 180 centimeter. Hoog: hoger dan 180 centimeter. De breedte van een Amerikaanse koelkast bevindt zich tussen de 70 en 100 centimeter. De diepte van een koelkast zit tussen de 64 en 78 centimeter.
Amerikaanse koelkast afmetingen De hoogte van een Amerikaanse koelkast varieert tussen de 150 en 180 cm. Verder zijn ze 70 tot 100 cm breed en 64 tot 78 cm diep.

Hoe diep is Amerikaanse koelkast?

Afmetingen Amerikaanse koelkast

De hoogte van een Amerikaanse koelkast varieert tussen de 150 en 190 centimeter. De breedte bevindt zich tussen de 70 en 100 centimeter, en de diepte tussen de 64 en 78 centimeter. Gemiddeld: tussen de 150 en 180 centimeter.

Hoeveel ruimte achter Amerikaanse koelkast?

Een Amerikaanse koelkast heeft ventilatieruimte nodig. Wij raden voor beide zijkanten 5 centimeter aan en voor de diepte 10 centimeter. Zo weet je zeker dat het apparaat goed koelt en niet meer geluid maakt. Controleer ook of je beide deuren goed kunt openen op de gewenste plek.

Hoe diep koelkast?

Standaard is de tafelmodel koelkast zo’n 85 cm hoog en 60 cm diep. De tafelmodel koelkast is met een inhoud van zo’n 120 tot 140 liter geschikt voor een huishouden van 1 of 2 personen.

Hoe breed is een Amerikaanse koelkast?

De breedte van een Amerikaanse koelkast is 70-100 cm

Amerikaanse koelkasten zijn tussen de 70 en 100 cm breed. Dat is dus een stuk breder dan een normale koelkast, die vaak maar 55 cm breed is.

Hoe zwaar is een Amerikaanse koelkast?

Een Amerikaanse koelkast heeft – in tegenstelling tot een Koreaanse koelkast – een volledig metalen corpus welke zorgt voor een hogere stabiliteit. Dit is tevens de reden waarom een Amerikaanse koelkast gemiddeld 150 kg. weegt, terwijl een Koreaanse koelkast 90 kg. is.

See also:  Wat Is Doorgeregen Vlees?

Welke maten inbouw koelkast?

Nismaten inbouw 1-deur koelkast bepalen

De meest verkochte inbouwkoelkasten hebben een nishoogte van 88 cm, 102 cm, 122 of 178 cm. Daarnaast zijn er ook inbouwmodellen van 140, 158 cm beschikbaar. Er zijn echter ook modellen met afwijkende maten.

Hoeveel ruimte achter de koelkast?

Het is belangrijk dat de koelkast zijn warmte goed kan afvoeren. Daarom dien je voldoende ventilatieruimte aan de achterzijde van koelkasten aan te houden. Houd een afstand van tenminste 8 – 10 cm tussen koelkast en muur aan om een goede luchtafvoer te creëren. Op deze manier kan de warme lucht makkelijk wegstromen.

Hoeveel ruimte naast koelkast?

Plaats een vrijstaand toestel daarom nooit vlak tegen een muur, maar houd een spatie van 8 à 10 cm over. Dit leidt tot betere koelresultaten en bijgevolg minder energiekosten. Veel koelkasten worden geleverd met een “spacer”. Deze “spacers” dienen als een soort stop bij het plaatsen van uw koelkast.

Hoeveel cm achter koelkast?

Zorg ervoor dat de achterkant van de koelkast minimaal 10 centimeter van de muur af staat, zodat de warme lucht makkelijk weg kan stromen.

Wat is Nisbreedte koelkast?

De standaard nisbreedte voor een koelkast is rond de 56 centimeter. Er zijn ook koelkasten die breder of smaller zijn.

Wat is een Sleepdeur bij een koelkast?

Wat is een sleepdeur systeem? Bij een sleepdeursysteem is de deur van de keukenkast met geleiders verbonden met de koelkastdeur. Wanneer je de koelkast opent, schuift de keukendeur over de koelkastdeur; de twee deuren kunnen ten opzichte van elkaar bewegen. Daarom wordt dit type deur een sleepdeur genoemd.

See also:  Wat Is Romesco Saus?

Wat is de smalste koelkast?

De meeste smalle koelkasten zijn 47 centimeter en 48 centimeter breed. Zoek je een koelkast smaller dan 45 centimeter breed? Kijk dan naar mini koelkasten.

Heeft een Amerikaanse koelkast een afvoer nodig?

nee geen afloop nodig. Het condensatievocht bij normale koelkasten verdampt met de warmte van de motor.

Wat is een side by side koelkast?

Amerikaanse of side-by-side-koelkasten

Side-by-side-koelkasten worden ook wel Amerikaanse koelkasten genoemd. Dit zijn grote koelvrieskasten met het koel- en vriesdeel naast elkaar. Een side-by-side-koelkast heeft dus 2 deuren naast elkaar. Dit zijn niet de zuinigste koelkasten, maar ze bieden wel veel ruimte.

Welke grootte koelkast?

Afhankelijk van hoe groot je huishouden is kies je een koelkast met een inhoud koelen van minder dan 150 liter, 150 – 250 liter of 250 liter of meer. Hieronder vind je verschillende voorbeelden welke voor jou van toepassing kunnen zijn. Een klein huishouden bestaat uit 1 of 2 personen.

Wat zijn de standaard maten voor een Amerikaanse koelkast?

Plaatsing Amerikaanse koelkast. De standaard maten voor een Amerikaanse koelkast zijn ca. 185 hoog, 90 breed en 75-80 diep. Het kan zijn dat je hier niet voldoende ruimte voor hebt in de keuken.

Wat is de gemiddelde inhoud van een koelkast?

Een koelkast met een gemiddelde hoogte heeft over het algemeen een normale inhoud tussen de 150 en 250 liter. Hoge koelkasten hebben vaak een inhoud van 250 liter of meer. Alle koel-vriescombinaties.

Wat is de breedte van een koelkast?

De breedte van een koelkast zit tussen de 55 en 80 centimeter. De diepte van een koelkast zit tussen de 50 en 80 centimeter. Lage koelkasten hebben een relatief kleine inhoud van rond de 150 liter. Een koelkast met een gemiddelde hoogte heeft over het algemeen een normale inhoud tussen de 150 en 250 liter.

Adblock
detector