Hoe Duur Was De Suiker Full?

‘Hoe Duur Was De Suiker’ offers a peek into a dark part of Dutch history; it is the 18th century in Surinam, former colony of the Netherlands, where wealthy white families keep black slaves to work in their houses or on their fields. Little rich girl Sarith grows up in luxury, with her own slave Mini-Mini by her side.

Hoe duur was de suiker Waar kijken?

Hoe Duur Was de Suiker – Kijk nu online bij Pathé Thuis.

Hoe duur was de suiker prijzen?

Hoe duur was de suiker (film)

Hoe duur was de suiker?
Land Nederland Suriname Duitsland Zuid-Afrika
Budget 6.000.000
Gewonnen prijzen 1
Overige nominaties 4

Hoe duur was de suiker op Netflix?

Netflix. Hoe duur was de suiker is nu niet te zien op Netflix.

Hoe duur was de suiker Misi?

Hoe Duur Was De Suiker vertelt het verhaal van twee jonge vrouwen in het achtiende-eeuwse Suriname: de blanke Sarith (Gaite Jansen) en haar lijfslavin Mini-Mini (Ootha Wong-Loi-Sing). Terwijl Sarith verbitterd raakt door het harde leven in de kolonie, krijgt Mini-Mini haar eigen kans op geluk.

Hoe duur was de suiker vanaf welke leeftijd?

Uitleg classificatieresultaat:

Geweld 16
Angst 12
Seks AL
Grof taalgebruik
Discriminatie 12

Hoe duur was de suiker scene?

Hoe Duur was de Suiker vertelt het verhaal van twee jonge vrouwen in het achttiende-eeuwse Suriname: de witte Sarith (Gaite Jansen) en haar lijfslavin Mini-Mini (Yootha Wong-Loi-Sing). Terwijl Sarith verbitterd raakt door het harde leven in de kolonie, krijgt Mini-Mini haar eigen kans op geluk.

Hoe duur was de suiker Bijpersonen?

De veelheid aan personages geeft een breed perspectief op het Suriname van de achttiende eeuw. We lezen namelijk niet uit het oogpunt van de stiefzussen, maar ook vanuit Rutger, zijn slaaf Alex, vader Levi, de slavin Mini-Mini, soldaat Jan en de echtgenoot van Sarith, Julius. Het verhaal van Hoe duur was de suiker?

See also:  Wat Wordt Met Het Brood Der Woestijn Bedoeld?

Hoe duur was de suiker Caesar?

Het idee ongetrouwd en onbemind te zijn, drijft misi Sarith tot wanhoop. Daarom zoekt ze haar heil bij de meest onwaarschijnlijke huwelijkskandidaat. Deze uitzending van het programma Hoe Duur Was De Suiker met de titel Over Sarith en Caesar werd uitgezonden op zaterdag 22 februari door de VARA.

Hoe duur was de suiker McLeod?

De historische roman Hoe duur was de suiker? van Cynthia McLeod is gebaseerd op vele jaren archiefonderzoek in Nederland en Amerika. Het boek speelt zich af in Suriname, in de periode 1765-1779. McLeod geeft met haar boek een beeld van het dagelijks leven in het koloniale rijk.

Hoe duur was de suiker Uitzending gemist?

Hoe duur was de suiker gemist? Terugkijken doe je op NPO3.nl.

Hoe duur was de suiker ebook?

Historische roman – Fileditie ‘Hoe duur was de suiker?’ is het succesvolle romandebuut van Cynthia Mc Leod. In deze historische roman heeft zij met veel verve een stukje geschiedenis van Suriname tot leven gebracht. De roman speelt in de periode 1765-1779.

Adblock
detector