Hoe Heet De Dochter Van Herman Brood?

Lola Brood is de oudste dochter van Herman Brood en Xandra Jansen. Ze heeft ook nog een halfzusje (Holly) en een halfbroer (Marcel). Lola was een tijdje te zien op televisie, maar verschijnt inmiddels niet zo vaak meer in de publiciteit.
Lola is de enige dochter van Herman en Xandra samen. Ze is inmiddels 33 en heeft de afgelopen jaren gewerkt als presentatrice. Ook heeft ze een kledinglijn voor een grote winkelketen gehad. Op social media omschrijft ze zichzelf als ‘schilder, designer en levensgenieter.
Ondertussen is het alweer tijd voor het vijfde stuk in deze rubriek en deze keer is het de beurt aan de dochter van Herman Brood. Dat is namelijk Holly Mae Brood. Haar naam is al mooi, maar haar uiterlijk is nóg mooier. Herman Brood staat bekend als de Nederlandse belichaming van het hedonistische credo sex, drugs & rock ‘n’ roll.

Is Holly De dochter van Herman Brood?

Omdat ze geboren werd binnen het huwelijk van haar moeder met Herman Brood draagt ze officieel de achternaam Brood. Brood is echter niet haar biologische vader. Met haar biologische vader, die in 2009 overleed, had ze nauwelijks een band. Holly beschouwt Herman Brood als haar echte vader.

Wie is de moeder van Lola Brood?

Persoonlijk leven

Brood is de dochter van Xandra Jansen en rockzanger-kunstenaar Herman Brood, en een halfzus via moederskant van Holly Mae Brood (1994) en via vaderskant van Marcel Buissink (1968). Ze is vernoemd naar het nummer Lola van de Britse rockband The Kinks.

Waarom Herman Brood zelfmoord pleegde?

De gezondheid van Brood, een levenslang grootverbruiker van drugs en drank, had het laatste jaar zeer te lijden onder zijn pogingen om van zijn verslavingen af te komen. Brood was vorig jaar tevergeefs afgekickt van de speed, waaraan hij dertig jaar verslaafd is geweest.

See also:  Hoe Testen Eieren Nog Goed Zijn?

Wie heeft dochter Lola?

Dennis Weening is gezegend met die prachtige dochters! Met zijn huidige vrouw Stella kreeg hij dochters Coco en Charlie en uit zijn eerdere huwelijk kreeg hij zijn oudste dochter Lola die vandaag 18 kaarsjes mag uitblazen! ‘Mijn oudste knappe dochter Lola Deelstra is vandaag 18 geworden. Hou van jou.

Waar woont Lola Brood?

Samen met haar vriend Alex woont ze in de achtertuin van Xandra’s woning in Amstelveen. Lola denkt dagelijks aan haar vader, maar wist nog niet alles over hem: ‘Ik ken wel de grote lijnen, maar niet heel veel details’. In de Weekend vertelt Lola openhartig over haar vader.

Wie is de vader van Brenda Brood?

Persoonlijk leven. Brood is de dochter van Xandra Jansen. Ze werd geboren tijdens het huwelijk van haar moeder met Herman Brood en kreeg ook officieel zijn achternaam, maar Herman is niet haar vader.

Met wie is Holly Mae Brood samen?

Holly Mae Brood en Soy Kroon zijn al flink wat jaren happy together. De twee zijn nog altijd ontzettend gek op elkaar en zien een toekomst samen rooskleurig tegemoet.

Met wie gaat Holly Brood?

Holly Mae Brood (26) heeft op social media een foto gedeeld ter ere van haar jubileum met grote liefde Soy Kroon (26). Het acteurskoppel heeft deze donderdag precies vijf jaar een relatie met elkaar. ‘Vijf jaar met deze’, schrijft Holly bij onderstaande foto. Ook deelt ze een sticker met de tekst: ‘Just you and me’.

Adblock
detector