Hoe Lang Moet Spinazie Taart In De Oven?

Klop de eieren los met peper en eventueel zout. Roer het gehakt, de eieren en kaas door de spinazie. Haal de taart uit de oven en verdeel het spinaziemengsel over de vorm. 3 Bak de taart in het midden van oven in ca. 35 min. goudbruin en gaar. Neem de taart uit de oven en snijd in vieren.

Hoe kook je de spinazie in de Pan?

Leg de spinazie in de pan en breng de pan met spinazie aan de kook terwijl je regelmatig blijft roeren. Na 4 tot 6 minuten koken is de spinazie klaar om afgegoten de te worden met vergiet. Serveer de spinazie. Spinazie is een groente waar je tal van kanten mee op kan.

Hoe maak je verse spinazie gaar?

Verse spinazie koken heeft net iets meer om het lijf, maar het is meestal ook smakelijker. Maak de groente schoon en verwijder de dikste bladstelen. Zet de spinazie dan in een ruime pan met weinig water en een snufje zout aan de kook. Binnen 4 tot 6 minuten is de spinazie gaar en kun je het afgieten.

Hoe kan ik spinazie koken?

Spinazie koken. Leg de spinazie in de pan en breng de pan met spinazie aan de kook terwijl je regelmatig blijft roeren. Spinazie is een groente waar je tal van kanten mee op kan. Je kan het bereiden in de wokpan, pureren, bakken of verwerken in een mooie spinaziesalade.

Adblock
detector