Vikorn Brood Waar Te Koop?

Vikorn-brood is exclusief te koop via ambachtelijke bakkerswinkels en niet via de supermarkt. Sommige bakkers hebben een Vikorn deursticker.

Wat kost een Vikorn brood?

Vikorn € 2,69.

Hoe gezond is Vikorn?

Vitaminebrood. Vikorn is een echt vitaminebrood: behalve vitamine D zijn standaard eveneens vitamines B1, B2, B12, en ijzer toegevoegd. Verder zorgt de combinatie van zonnebloempitten, roggebloem, lijnzaad, sesamzaad en havervlokken voor een extra rijke smaak.

Wat voor brood is Vikorn?

Ons Vikorn brood is een vitaminebrood en is een heerlijk mals, smakelijk en ambachtelijk meergranenbrood. Dit brood is exclusief verkrijgbaar bij de ambachtelijke bakker.

Hoeveel koolhydraten in Vikorn?

1 snee (35 gram) vikorn brood bevat:

Energie 93 kcal
– waarvan verzadigd 0,3 g
Koolhydraten 14 g
– waarvan suikers 0,5 g
Vezels 1,8 g

Wat zit er in een Waldkornbrood?

Hoeveel ingrediënten bevat een Waldkorn®-brood? Brood wordt gemaakt van bloem of meel, water, gist en/of desem en zout. Dat zijn de basisingrediënten. Bij een Waldkorn®-brood bevat het bloem- of meelgedeelte steeds bloem of volkorenmeel van meerdere graansoorten (volledig of gemalen, gebroken of in vlokken) en zaden.

Is Meelverbeteraar gezond?

Even vooraf, vitamine C wordt niet toegevoegd voor je gezondheid, maar als meelverbeteraar. Tijdens het bakken wordt deze stof afgebroken en is in het brood niets meer van die vitamine terug te vinden. Vitamine C wordt ook wel ascorbinezuur genoemd of in een ingrediëntendeclaratie tref je vaak de term E300 aan.

Is koolhydraatarm brood lekker?

Conclusie. Het klopt dat er minder koolhydraten zitten in koolhydraatarm brood. Het bevat echter vaak meer calorieën en vet dan gewoon brood en dit wordt door menig consument over het hoofd gezien. Dit wil niet zeggen dat alle vetten ongezond zijn en dat je bij afvallen alleen op de calorieën moet letten.

See also:  Ananas Vanaf Welke Leeftijd?

Hoe gezond is volkoren brood?

Volkorenbrood en volkorenpasta zijn gezonder dan witbrood of gewone pasta. Er zitten namelijk volkorengranen in. Die verlagen het risico op hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en darmkanker. Dat komt ook omdat in volkorenproducten meer gezonde voedingsvezels zitten.

Wat is Multikorn brood?

Multikorn is een zogenaamd Vitaminebrood met toegevoegde vitamine B1, B2, B12 en ijzer. Multikorn broodmeel is een mix van onder andere tarwebloem, tarwezemelen, havervlokken, zout, lijnzaad, sesamzaad en kruiden. Bak van Multikorn broodmix een donker meergranenbrood.

Wat is GildeKorn?

GildeKorn is een volkoren meergranenbrood. De hele (vermalen) graankorrel wordt gebruikt. Daarnaast zitten in het brood 6 granen: tarwe, rogge, gerst, haver, gierst en mais. Naast de granen en volkoren is dit brood ook nog eens rijkelijk gevuld met lijnzaad, sesamzaad en zonnebloempitten.

Wat is Prokorn?

Prokorn is een donker brood met gepofte tarwe en bevat 40% meer vezels en 40% minder zout dan het reguliere brood. Prokorn past uitstekend in een zout-arm dieet. Een smaakvol brood dat elke dag vers wordt gebakken en wordt bereid met ons eigen familie desem.

Adblock
detector