Waar Is Noni Sap Goed Voor?

Noni sap is sinds mensenheugenis gebruikt als een plaatselijke behandeling voor diverse hoofdhuid, zoals luizen en roos. Luizen beten veroorzaken vaak infecties op de hoofdhuid. De antibacteriële en antivirale aard van dit sap bestrijdt de infecties door het forceren van de luizen weg te vluchten.
Nonisap heeft sterke antioxiderende eigenschappen dankzij de belangrijkste actieve bestanddelen zoals vitamine C, bètacaroteen, iridoïden en vitamine E. Verschillende in vitro-onderzoeken hebben antikankereffecten van nonisap op lever-, borst-, mond-, baarmoederhals- en longkanker gevonden.
We gaan niet teveel in detail maar noni sap is algeheel goed voor de chemie in je hersenen, wat kan helpen bij psychose of stress in het zenuwstelsel,angsten en eventueel bij negatieve gedachte en depressie. Het helpt niet alleen in de chemie van de hersenen, maar ook direct op de organen zoals de lever.

Wat doet Noni met je lichaam?

Er worden aan de Noni vrucht verschillende gezondheidsbevorderende eigenschappen toegewezen. Zo zou de vrucht goed zijn tegen kanker, pijn, darmproblemen, huidproblemen, geestelijke problemen, verbranding van de huid en het zou een goede celgroei bevorderen.

Hoeveel Noni sap per dag?

Begin met kleine hoeveelheden nonisap.

Je hebt slechts een scheutje sap per portie nodig. Naarmate je het sap gewoon wordt, kun je de dosering verhogen of later op de dag een tweede dosis innemen. Gebruik niet meer dan drie kopjes (750 ml) per dag.

Hoe eet je Noni?

Over het algemeen wordt deze fruitsoort rauw gegeten, maar de Aboriginals eten deze vrucht ook wel gekookt, in combinatie met curry. Ook eten ze de vrucht wel rauw, maar dan vaak in combinatie met zout. Ook de zaden zijn te eten, mits geroosterd. Wat doet Noni?

See also:  Welk Sap Tegen Blaasontsteking?

Hoe drink je Noni?

30 ml (twee soeplepels) NONI sap puur innemen op een nuchtere maag, best ‘s morgens of een half uur voor de maaltijd. NONI sap puur drinken is aan te bevelen. Indien U het sap niet puur wenst te drinken, kan het afgelengd worden met ongezoet vruchtensap of met ons voedingsupplement Vibracell.

Waar kan ik Noni vrucht kopen?

Ben jij op zoek naar het fruit van de Morinda Citrifolia, ook wel bekend onder de naam noni? Dan ben je bij Pura Vitta aan het juiste adres. Je kunt bij ons namelijk noni kopen in de vorm van puur sap van dit bijzondere fruit. Het is een fruit dat je met recht een echt superfood kunt noemen.

Waar groeit Noni?

Waar groeit noni? Noni is inheems in de tropische kustgebieden van India, Sri Lanka en Zuidwest Azië. Verder groeit hij in Nieuw Guinea en op vele Polynesische eilanden van de Stille Oceaan of Pacifische Oceaan.

Wat is Noni olie?

Noni is heel goed bij gewrichts- en spierpijnen. Deze Noni olie heeft een aangename geur en is makkelijk aan te brengen. Bij gebruik driemaal per dag kan het de pijnklachten terugdringen. Dit product is ambachtelijk gemaakt van een oud Surinaams recept en bevat ook kokosolie.

Adblock
detector