Wat Zit Er In Vikorn Brood?

Ingrediënten van dit brood zijn: tarwebloem, gerstemoutmeel, zonnebloempitten, roggebloem, lijnzaad, havervlokken en plantaardige olie. Voor meer informatie over dit vitaminebrood verwijzen we u naar de volgende website: www.vikorn.nl.
Vikorn Een heel gezond en mals multivitaminenbrood. Extra vitamines en mineralen zoals B1, B2, B12 en ijzer. Vol van smaak en vol van bouwstoffen. Wat zit er in : volkorenmeel, tarwebloem, zonnebloempitten, roggemeel, soja, maismeel, gejodeerd zout en water.

Hoe gezond is Vikorn brood?

Vikorn Vitaminebrood is in eerste instantie een heerlijk mals, smakelijk en ambachtelijk meergranenbrood. Daarnaast bevatten Vikorn Volkoren en Vikorn VolVezel ook extra vitamines en mineralen. Vikorn bevat de vitamines B1, B2, B12 en D. Kortom, een heerlijk meergranenbrood, vol van smaak en vol met bouwstoffen!

Wat voor brood is Vikorn?

Ons Vikorn brood is een vitaminebrood en is een heerlijk mals, smakelijk en ambachtelijk meergranenbrood. Dit brood is exclusief verkrijgbaar bij de ambachtelijke bakker.

Hoeveel koolhydraten in Vikorn?

1 snee (35 gram) vikorn brood bevat:

Energie 93 kcal
– waarvan verzadigd 0,3 g
Koolhydraten 14 g
– waarvan suikers 0,5 g
Vezels 1,8 g

Is brood uit de supermarkt gezond?

In principe zit er geen verschil tussen de broden van de reguliere supermarkt en die van de bakker (qua voedingswaarde). Wanneer je kijkt naar twee dezelfde broden, zal er qua voedingswaarde niet zo veel verschil in zitten. Dit is de reden dat brood bij de bakker niet per se gezonder is.

Is koolhydraatarm brood lekker?

Conclusie. Het klopt dat er minder koolhydraten zitten in koolhydraatarm brood. Het bevat echter vaak meer calorieën en vet dan gewoon brood en dit wordt door menig consument over het hoofd gezien. Dit wil niet zeggen dat alle vetten ongezond zijn en dat je bij afvallen alleen op de calorieën moet letten.

See also:  Wanneer Kan Je Het Beste Fruit Eten?

Wat zit er in Waldkornbrood?

Bij een Waldkorn®-brood bevat het bloem- of meelgedeelte steeds bloem of volkorenmeel van meerdere graansoorten (volledig of gemalen, gebroken of in vlokken) en zaden. Naargelang de broodsoort worden de volgende smaakmakers gebruikt: moutextract, suiker of honing, gedroogde desem, specerijen en soms zelfs vitaminen.

Wat is Multikorn brood?

Multikorn is een zogenaamd Vitaminebrood met toegevoegde vitamine B1, B2, B12 en ijzer. Multikorn broodmeel is een mix van onder andere tarwebloem, tarwezemelen, havervlokken, zout, lijnzaad, sesamzaad en kruiden. Bak van Multikorn broodmix een donker meergranenbrood.

Wat is GildeKorn?

GildeKorn is een volkoren meergranenbrood. De hele (vermalen) graankorrel wordt gebruikt. Daarnaast zitten in het brood 6 granen: tarwe, rogge, gerst, haver, gierst en mais. Naast de granen en volkoren is dit brood ook nog eens rijkelijk gevuld met lijnzaad, sesamzaad en zonnebloempitten.

Wat is Prokorn?

Prokorn is een donker brood met gepofte tarwe en bevat 40% meer vezels en 40% minder zout dan het reguliere brood. Prokorn past uitstekend in een zout-arm dieet. Een smaakvol brood dat elke dag vers wordt gebakken en wordt bereid met ons eigen familie desem.

Wat zit er in fabrieksbrood?

Bij fabrieksbrood wordt er in verhouding veel gist gebruikt en broodverbeteraars worden toegevoegd. Door dit (te) snelle industriële proces is dit brood lastiger verteerbaar omdat onder andere de eiwitten (gluten) in het brood niet de tijd hebben gekregen om voorbewerkt te worden door de gist.

Waar koop je het gezondste brood?

Volkoren toppers

Het brood van Bakkerij ‘t Stoepje is op markten door heel Nederland te vinden. ‘Erg lekker brood’, zo vat een van de proevers het samen. Het bevat flink wat vezels en zit qua zoutgehalte op de norm. Dit brood werd samen met het brood van Bakker Ammerlaan het lekkerst gevonden.

See also:  Hoe Lang Kun Je Vers Vlees In De Diepvries Bewaren?

Welke supermarkt verkoopt het beste brood?

Supermarkt Jan Linders is voor de vijftiende keer door onderzoeksbureau GfK uitgeroepen tot Beste Supermarkt in Brood. Dat werd vanmorgen via het GfK Versrapport 2020 bekend gemaakt.

Adblock
detector