Wat:Kost Een Auto Sleutel Citroen Xara 2002?

Beschikbare modellen

Model Van bouwjaar Prijs zonder afstandsbediening
XSARA PICASSO 2002 €69.00
XSARA 1997 €49.00
XSARA 2001 €69.00
C-CROSSER 2007 €69.00

Hoe duur is een autosleutel bijmaken?

Over het algemeen betaal je voor een autosleutel zonder chip (dus voor een oudere auto) ongeveer tussen de 10 en 30 euro. Heb je een sleutel met chip? Dan kost het je tussen de 50 en 100 euro om deze te laten bijmaken.

Wat kost een nieuwe autosleutel met afstandsbediening?

Zonder transponderchip kost een autosleutel ongeveer tussen de 10 en 30 euro. Moet er een transpondersleutel worden gemaakt, dan ben je al snel tussen de 50 en 100 euro kwijt. In principe kunnen van alle merken auto’s, sleutels bijgemaakt worden.

Wat kost sleutel met afstandsbediening?

Het kopiëren van een autosleutel (met transponder of chip) kost tussen de € 47,50 en € 69,00. De gekopieerde sleutel is altijd binnen 24 uur klaar en meestal kunt u er zelfs op wachten! Het programmeren van een sleutel met afstandsbediening varieert van prijs door merk en model van de auto.

Waar kan ik mijn autosleutel laten maken?

Een autosleutel bijmaken is vrij eenvoudig en kan bij veel sleutelmakers. Ook kun je een autosleutel bijmaken bij de dealer. De kosten hiervoor liggen over het algemeen hoger. Informeer bij jouw lokale sleutelmaker naar hun services en prijzen.

Hoeveel kost het om een sleutel te maken?

In de meeste gevallen is binnen een paar minuten je nieuwe sleutel gereed. Vanaf 4.50 euro ga je met een extra sleutel de bouwmarkt uit. GAMMA Sleutelservice kan direct de meest gebruikelijke standaard cilindersleutels en fietssleutels bijmaken.

See also:  Rood Vlees Wat Is Dat?

Wat als je beide autosleutels kwijt bent?

Bel dan je autodealer. Een servicemonteur kan met speciale computerapparatuur je auto openen. Ook kan de dealer een nieuwe sleutel bestellen of als het nodig is een nieuw slot plaatsen.

Wat kost autosleutel inleren?

Re: Sleutel inlezen

‘Sleutel inlezen’ is een gevaarlijke term die je bij de dealer zo 100 euro kost.

Wat is inleren autosleutel?

Dan moet je een nieuwe autosleutel inleren. Je programmeert dan de transponder van de autosleutel voor de desbetreffende auto. Het inleren van autosleutels doen wij in onze garage met gespecialiseerde apparatuur. Terwijl je wacht, programmeren we de transponder en eventueel ook de afstandsbediening van de autosleutel.”

Hoe programmeer je een autosleutel?

Om een autosleutel te programmeren, zet je het contact aan en uit met werkende sleutels. Gebruik daarna de ongeprogrammeerde sleutel of druk op een knop op de sleutelhanger. Je sleutel zou perfect moeten werken, maar als dat niet het geval is, kun je hem naar een professionele autodealer of slotenmaker brengen.

Hoe duur is een sleutel laten maken bij Volkswagen?

Wat zijn de kosten om een nieuwe sleutel te laten maken? Vanaf € 73,- excl. BTW en inclusief montage. De prijs is afhankelijk van het model Volkswagen bedrijfswagen waarin je rijdt.

Wat kost een Toyota sleutel?

Voor het laten bijmaken van een Toyota autosleutel met afstandsbediening betaalt u €129,-. Heeft u een Toyota sleutel met keyless entry? Dan bent u €159,- kwijt.

Wat kost een nieuwe autosleutel Opel?

Kosten autosleutel bijmaken Opel

Voor het laten bijmaken van een Opel autosleutel met afstandsbediening betaalt u € 129,-. Wanneer u niet in bezit bent van de benodigde pincode om uw Opel sleutel te laten bijmaken, kunt u deze pincode bij ons om de hoek bij de Opel dealer opvragen. De kosten hiervoor bedragen € 40,-.

See also:  Wat Is Vlees Sudderen?

Wat is een transponder sleutel?

Autosleutels zijn sinds 1996 voorzien van een transponder, ook wel startonderbreker genoemd. Alleen als je autosleutel over een transponder beschikt kan je de auto starten. De sleutel (ijzeren gedeelte wat in je contactslot gaat) geeft je toegang tot het slot in de deur en het contactslot van de auto.

Wat kost een transpondersleutel?

De kosten van een transpondersleutel verschillen per merk maar ze kosten meestal rond de 20 euro. Losse transponders beginnen bij ongeveer 4 euro, maar kunnen oplopen tot tientallen euros.

Hoe batterij vervangen van autosleutel?

Zelf autosleutel batterij vervangen

De sleutel dient aan de achterkant opengemaakt te worden. Meestal kan dat gewoon met de hand maar soms is er ook een klein schroevendraaiertje voor nodig. Zodra u de autosleutel heeft opengemaakt, kunt u de oude batterij verwijderen en daar direct de nieuwe voor in de plaats leggen.

Adblock
detector