Citroen Cactus Waarom? (Correct answer)

De Cactus viel om een aantal redenen op. In de eerste plaats waren er natuurlijk de ‘Airbumps’ in de deuren, die rechtstreeks van de Cactus Concept in het productiemodel zijn overgenomen. Deze met lucht gevulde kunststof elementen hadden naast hun eigenzinnige uiterlijk eveneens een beschermende functie.

Is Citroen Cactus betrouwbaar?

Hetzelfde geldt voor de verschillende versies van de 1.2-liter driecilinder benzinemotoren, die ook in diverse andere Citroëns worden geleverd. Er bestaat geen garantie voor de toekomst, maar voorlopig lijkt de Cactus voorbeeldig betrouwbaar.

Wat is een citroen Cactus?

De Citroën C4 Cactus is een sub-compacte crossover SUV van Citroën. Hoewel het model staat op hetzelfde platform als de kleinere Citroën C3 en DS3, wordt de auto toch gezien als een kleinere SUV. Het concept van deze Citroën Cactus werd gepresenteerd op de Autosalon 2013 in Frankfurt.

Wat is Airbump?

Kenmerkend voor het design van de auto zijn de in contrasterende lakkleur gespoten ‘ Airbumps ‘. Deze ‘ Airbumps ‘, luchtgevulde rubber kussentjes op de portieren, voor- en achterbumper, zijn bedoeld om onder andere parkeerschade tegen te gaan.

Wat kost de nieuwe Citroen Cactus?

Wie € 21.490 naar Citroën overmaakt, krijgt de sleutels van de vernieuwde C4 Cactus overhandigd. Voor dat geld rijd je de 110 pk sterke PureTech 110 in Live-trim met een handgeschakelde vijfbak. De Feel en Shine kosten met dezelfde aandrijflijn respectievelijk € 23.090 en € 25.490.

Hoe lang is een citroen Cactus?

De Cactus is 4,16 meter lang, breedte en hoogte bedragen respectievelijk 1,73 en 1,48 meter. De wielbasis is met 2,60 meter gelijk aan die van de C4, de auto waarop de Cactus is gebaseerd. In de kofferbak kun je 358 liter bagage kwijt en de hele auto is 200 kilogram lichter dan de C4.

See also:  Wat Zit Er In Perzik? (TOP 5 Tips)

Wat mag een citroen Cactus trekken?

Met 200 kg voor alle personen en bagage in de auto en in de caravan 200 kg belading (inclusief alle opties en accessoires) is de gewichtsverhouding 59%. Dit is veel gunstiger dan in het algemeen wordt geadviseerd als maximum.

Adblock
detector