Gember Shots Waar Goed Voor? (TOP 5 Tips)

,Zo kan dit gembershot een positief effect hebben op je weerstand, door zijn antibacteriële, antivirale en antioxidant werking. De ontstekingsremmende en pijnstillende werking van gingerol is ook goed onderzocht. Daarnaast verbetert verse gember je spijsvertering en gaat deze misselijkheid tegen.”

Is Gembershot gezond?

Gember is een superfood dat bekend staat om vele gezondheidsvoordelen. Een gembershot is gezond, omdat het ontstekingsremmend werkt tegen bijvoorbeeld griep of spierpijn, je weerstand verhoogt en misselijkheid tegengaat.

Waar is een Gembershot goed voor?

Gembershots zijn goed voor je

  • #1 Gembershots bevatten krachtige antioxidanten.
  • #2 Gembershots hebben een ontstekingsremmende werking.
  • #3 Gembershots geven je immuunsysteem een boost.
  • 4# Gembershots verbeteren de spijsvertering.
  • 5# Gembershots kunnen de bloedsuikerspiegel reguleren.

Hoeveel gember shots per dag?

Gembersap is een gezond shotje Probeer eens een gember shot als je begint te niezen of te hoesten. Wil je je lichaam dat beetje extra geven met een gezond drankje? Drink dan elke dag een gembershot van 3cl. Dat is al genoeg.

Hoe lang blijven Gembershots goed?

Zo blijft het shotje tot 3 dagen goed als je ‘m in de koelkast bewaart en zelfs 3 maanden in de vriezer. Zorg er dan wel voor dat je de gembershot zo snel mogelijk na het afhalen in de vriezer stopt.

Welk moment van de dag Gembershot?

Vlak voor een maaltijd is een populair moment maar je kunt een gembershot ook prima in de ochtend nemen.

Hoeveel gember in Gembershot?

Een gembershot kun je zelf maken, maar wordt ook voor zo’n drie euro per shot door verschillende winkels verkocht. Hier zit gemiddeld dertig gram gember in.

See also:  Wat Is Gezonder Boter Of Margarine?

Wat doet gember bij afvallen?

Ja! Door het ontgiften van je lichaam komt een goede spijsvertering op gang. Toxische stoffen worden afgevoerd en je lichaam zal beter in staat zijn ook overtollige vetten af te stoten. Gember helpt je dus bij het afvallen!

Is gember slecht voor je?

Sterker nog, te veel gember kan gevaarlijk zijn. Zo kan een overdosis van de superfood je bloeddruk verlagen. In ernstige gevallen kan dat leiden tot een onregelmatige hartslag. Daarbij zou het zelfs bloedingen kunnen veroorzaken vanwege zijn bloedverdunnende eigenschappen.

Hoe maak je zelf Gembershot?

Bereiding

  1. Pers het sap uit de citroenen.
  2. Schil en snijd de gember in stukjes.
  3. Doe het citroensap, de gemberstukjes en eventueel de honing of ahornsiroop in een blender of in een kom met staafmixer en mix.
  4. Giet het mengsel in een fles en bewaar in de koelkast. Het drankje is enkele dagen houdbaar. Schudden voor gebruik.
Adblock
detector