Wat Kost Onderhoudsbeurt Citroen C1? (TOP 5 Tips)

Zo kost een basis onderhoudsbeurt voor de C1 slechts € 185,- en voor de C3, C3 Picasso en de C3 Aircross € 245,-. Voor de overige modellen incl. bedrijfswagens kost de basisbeurt € 279,-. Een basisbeurt van een elektrische Citroën kost slechts € 165,-.

Wat kost een onderhoudsbeurt bij citroen?

Grote beurt Citroen C3 kosten → Prijs v.a. € 218.

Wat kost een grote beurt Citroën C5?

Grote beurt Citroen C5 kosten → Prijs v.a. € 159.

Wat kost een grote beurt voor een auto?

De kosten van een grote beurt aan uw auto kunnen variëren. Vaak liggen de kosten van een grote beurt rond de € 200,- tot € 400,-. Maar door de APK met de grote beurt te combineren, en ervan uitgaande dat er iets vervangen moet worden, kunt u beter rekeninghouden met kosten tussen de € 700,- en € 1000,-.

Wat kost een kleine beurt?

De kosten van een kleine beurt zijn afhankelijk van het autotype, het aantal cilinders en welke motorolie de auto nodig heeft. Vaak zijn de kosten van een kleine beurt te combineren met een APK-keuring. In dat geval scheelt dit in de prijs van de kleine beurt én APK. De gemiddelde kleine beurt kosten zijn zo’n € 120,-.

Wat kost een kleine beurt Citroen C3?

Grotere Citroen C3 hebben namelijk meer motorolie en vloeistoffen nodig waardoor de prijs ook hoger valt. De gemiddelde kosten van een kleine beurt komen uit op een bedrag van €110,-.

Heeft een C1 een distributieriem?

Elke Citroen C1 met een distributieriem zal na enige tijd slijtage ondergaan en aan vervanging toe zijn. De distributieriem is een belangrijk onderdeel voor het functioneren van de motor van een Citroen C1.

See also:  Hoe Lang Kun Je Kappertjes Bewaren?

Wat voor onderhoud heeft mijn auto nodig?

Er zijn twee soorten onderhoud: het klein onderhoud gebeurt gewoonlijk elk jaar (of om de 15.000 km), terwijl u het groot onderhoud best om de twee jaar (of 30.000 km) plant. Als u die controles door professionelen laat uitvoeren, bent u pech te snel af en vermijdt u ongevallen.

Adblock
detector