Welke Koelvloeistof Citroen C1? (Solved)

Kleur van antivries voor Citroen C1. Hoeveel antivries

C1 B4 (2014-2021)
Motor Hoeveel koelvloeistof Welke koelvloeistof
C1 1.0 VTi 72 CFB Capaciteit 3,6-4,3 liter Originele vloeistof
C1 1.2 PureTech 82 HMZ Capaciteit 3,6-4,3 liter Originele vloeistof
C1 C1 (2005-2014)

Welke koelvloeistof Suzuki Alto?

Koelvloeistof Hepu P999-G12.

Welke koelvloeistof voor Peugeot 207?

Gebruiksklare, groen/blauwe, Long Life koelvloeistof voor moderne koelsystemen vervaardigd uit aluminium en/of aluminiumlegeringen.

Welke koelvloeistof Citroen Xsara Picasso?

Koelvloeistof Castrol 154C9C Ontvang een e-mailbericht zodra dit product weer leverbaar is.

Welke koelvloeistof Volvo v50?

Volvo heeft een eigen product gemaakt, of laten maken, met een gele kleur. Het product wat wij u daarvoor kunnen aanbieden is de Xtra Coolant G30. Dit is echter een rode/roze koelvloeistof. Deze rode/roze coolant is de meest gangbare of meestgebruikte en is een silicaatvrij product.

Welke koelvloeistof G11 of G12?

G12 koelvloeistof (type D) In tegenstelling tot G11, is G12 gebaseerd op Organic Acid Technolgie (OAT). Dat betekent onder meer dat G12 geen silicaten bevat, waardoor deze niet schadelijk is voor aluminium onderdelen. Daarnaast bevat G12 verbeterde additieven die je motor helpen beschermen.

Welke koelvloeistof in Volvo v70?

Volvo gebruikt tegenwoordig roze koelvloeistof.

Welke koelvloeistof in een oldtimer?

Voor klassieke auto’s wordt aangeraden de Eurol Coolant -36°C BS 6580 koelvloeistof te gebruiken. Deze is namelijk verdraagzaam met alle toentertijd gebruikte materialen. Controleer voordat u de weg opgaat of uw koelvloeistofniveau nog op peil is.

Welke koelvloeistof Renault Megane?

je hebt type d nodig van koelvloeistof. Als je andere gebruikt in een heel systeem dan sluit bv een waterpomp sneller en andere onderdelen van het koelsysteem,je kunt er dus niet zomaar van alles in doen. (kan wel maar dan zullen onderdelen in het koelsysteem eerder stuk van kunnen gaan.)

Adblock
detector