Waar Staat Emoticon Aubergine Voor? (Solved)

De perzik en aubergine mogen op de platformen niet meer gebruikt worden om expliciet naar seks te verwijzen. Emoji als de aubergine, de perzik en waterdruppels staan er op social media om bekend dat ze vaak naar heel iets anders verwijzen. Zo zien we de aubergine bijvoorbeeld als penis en de perzik als billen.

Wat betekent ?

is een teken uit de Unicode-karakterset dat een aubergine voorstelt, maar veel gebruikt wordt om de penis aan te duiden. Deze emoji is in 2010 geïntroduceerd met de Unicode 6.0-standaard.

Wat betekent deze emoji ?

Dit zijn niet gewoon een donut en een taco, maar symbolen voor vagina. En de perzik wordt gebruikt om billen aan te duiden. De garnaal is een emoji om een wat kleiner uitgevallen piemel aan te duiden. Jij ziet een paarse gezonde aubergine, een puber ziet een grote fallus.

Wat betekent deze emoji ?

= kont [red. dat is dus eigenlijk een perzik] = penis. = seks.

Wat betekent ?

De clown: . Deze wordt gebruikt om iemand te beschrijven als egoïstisch of dom, en komt meermaals voor onder video’s van mensen die zich idioot gedragen. De verjaardagstaart: . Dit is een alternatief voor de perzik ( ) en betekent zoveel als kont.

Wat betekent Sheesh?

Sheesh. Jeetje. Dat was een lelijke baby.

Wat is een perzik?

De perzik (Prunus persica) is een boomsoort en een vrucht. De vrucht bevat een harde houtachtige pit, net als de abrikoos, de pruim en de kers. De perzik wordt voornamelijk gekweekt in Iran en de omgeving van de Middellandse Zee. Het Latijnse woord persicus (-a, -um) betekent Perzisch.

See also:  Welke Thee Drinken Zwanger?

Wat betekent geven?

‍♀️ Officiële betekenis: Receptioniste. Hoe jij het gebruikt: Ik geef geen fuck!

Wat betekent in SMS?

De emoticons zijn leuk maar wat betekenen ze Zo wordt:-( door de pc weergegeven als een boze smiley. Tot slot heeft een dubbel haakje meestal een versterkte betekenis van een enkelvoudig haakje. Dus als een enkel haakje bij een emoticon aangeeft dat je blij bent, geeft een dubbel haakje aan dat je heel blij bent.

Wat betekent deze emoji ?

: fruitige vertaling Zo is deze perzik niet alleen een zoete, sappige steenvrucht. Nee, nee, de perzik emoji staat voor jawel: billen.

Wat betekent deze emoji ?

houdt een brede range aan positieve, gelukkige en vriendelijke gevoelens in. De toon kan ook betuttelend, passief-agressief en ironisch zijn.”

Wat betekent het woord componeren?

componeren – Werkwoord 1. (ov), (muziek) een muziekstuk schrijven ♢ Hij had twee sonates gecomponeerd. 2. uit onderdelen een nieuw geheel maken ♢ Hij had met alle hem bekende ingrediënten weer een nieuw spannend verhaal gecomponeerd.

Adblock
detector