Waar Ligt Bodrum Turkije? (Solution)

Welke stad ligt Bodrum?

Bodrum (Grieks: Αλικαρνασσός, Halikarnassos, Halicarnassus) is een stad aan de zuidwestkust van Turkije aan de Golf van Gökova. Bodrum ligt tegenover het Griekse eiland Kos.

Is Bodrum duur?

In vergelijking tot veel andere vakantiebestemmingen aan de Middellandse Zee is uitgaan in Bodrum niet buitensporig duur of uitgesproken goedkoop. Wel merk je dat de populairdere plekken aanzienlijk duurder zijn en daardoor vaak ook een ander soort publiek kennen.

Hoe groot is Bodrum?

Bodrum (Grieks: Halikarnassos) is een stad aan de zuidwestkust van Turkije aan de Golf van Gökova. Het ligt tegenover het Griekse eiland Kos.

Hoeveel inwoners heeft Bodrum?

Bodrum is een Turks district in de provincie Muğla en telt 105.474 inwoners (2007). Het district heeft een oppervlakte van 656,06 km². Hoofdplaats is Bodrum.

Is Bodrum veilig?

– vanwege de problemen omtrent Koerdistan kan elke toeristische plaats in Turkije getroffen worden door aanslagen. Er is echter geen specifieke dreiging richting de plaats Bodrum.

Wat zijn de prijzen in Turkije?

Wat kost een reis door Turkije? Reis je als backpacker voor twee weken door Turkije met een dagbudget van 35 euro per dag, dan ben je gemiddeld €490 euro per persoon kwijt. Voor een rondreis door Turkije met een iets groter budget ben je gemiddeld €840 euro per persoon kwijt.

Wat kost een biertje in Turkije?

Bijvoorbeeld, in Turkije moet u betalen voor: Fles of karton van melk (1 liter): 0.37 EUR (5.70 TRY) Populaire gele kaas (1 kg): 3.40 EUR (52 TRY) Een fles bier van een bekend merk: 1.30 EUR (19 TRY)

See also:  Wat Is Procureur Vlees? (Correct answer)

Hoeveel kost taxi in Bodrum?

Hoeveel kost een taxi van en naar Bodrum? U moet rekening houden met een prijs van 130 TL. Meestal staan er buiten voldoende taxi’s klaar om reizigers naar hun eindbestemming te brengen.

Wat is er te doen in Gumbet?

De beste attracties in Gümbet

  1. Gumbet Beach. Stranden.
  2. Happy Beach Bodrum. Stranden. 2021.
  3. Ozzlife Boat. 876. Boottochten.
  4. O’Connors Bar. 188. Bars & clubs.
  5. Chico’s Cocktail Bar. 280. Bars & clubs.
  6. Happy Bubbles Diving Center. 144. Scubaduiken & snorkelen.
  7. Ocean Jewellery. Speciaalzaken & cadeauwinkels.
  8. Outback Boat Trips. Boottochten.
Adblock
detector