Vissen Met Kleine Vis Waar Mag Dat? (Solution found)

Op www.visplanner.nl kun je vinden waar de Kleine VISpas gebruikt kan worden. Ook in de Kleine Lijst van VISwateren staat waar je mag vissen.

Waar mag je vissen met een kleine VISpas?

Nee, helaas mag je niet overal vissen, wel in alle wateren die zijn opgenomen in de verschillende Lijsten van VISwateren die je bij de VISpas hebt gekregen: de Gezamenlijke lijst van Nederlandse VISwateren en eventueel een verenigingslijst van VISwateren. Inmiddels is dat in meer dan 90% van het Nederlandse water.

Waar mag je vissen in Gouda?

Als je namelijk in de Goudse grachten/sloten wilt vissen dan moet je volgens de gemeente een VISpas, Kleine VISpas of een Jeugdvispas hebben. Deze kun je kopen via de website van Sportvisserij Nederland en is verkrijgbaar vanaf €11,50.

Waar mag je vissen zonder visvergunning?

Met de sportvisakte mocht je in de openbare (vaar)wateren zoals de grote rivieren, zonder toestemming ( vergunning ) van de visrechthebbende vissen met één hengel met een beperkt aantal door de Minister aangewezen aassoorten.

Wat mag je met de kleine VISpas?

Met de Kleine VISpas kun je met één hengel en een beperkt aantal aassoorten in een beperkt aantal wateren vissen die zijn opgenomen in de bijhorende Kleine Lijst van Viswateren. De Kleine VISpas vormt samen met de Kleine lijst van Viswateren(PDF) de visvergunning (schriftelijke toestemming).

Wat mag ik met een kleine VISpas?

Met de Kleine VISpas mag je vissen in alle wateren die zijn opgenomen in de bijbehorende Lijsten van Viswateren (met één hengel en een beperkt aantal aassoorten).

See also:  Hoe Lang Kun Je Hollandse Garnalen Bewaren? (Perfect answer)

Waar mag je vissen in Den Haag?

Waar mag je vissen? Met een vispas mag je in meerdere stadsgrachten vissen zoals de Veenkade, Prinsessewal en de Oude Haagweg. Ook het Haagse bos is een fijne en legale plek waar je je hengel uit mag gooien. En dan is er natuurlijk nog de zee.

Waar mag je vissen in Nederland?

Ook als je nog niet veel ervaring met vissen hebt kan je hier goed terecht. Inhoud artikel

 • Het Hollands Diep.
 • Het Ij.
 • De Biesbosch.
 • Het Eiland van Maurik.
 • De Europoort / Maasvlakte.
 • Het Oostvoornse Meer.
 • De Vinkeveense Plassen.
 • De polders van de Krimpenerwaard.

Waar mag je vissen in Eindhoven?

Vis je aan de Dommel in Eindhoven, dan kun je daar de bever tegenkomen, terwijl in Gemonde de grote meerval toe kan happen. Houd je van rust, werp je hengel dan uit in de Groote Aa. Wil je een bootje lenen, dat kan op de Essche Stroom. Ben je minder goed ter been, neem je visspullen dan mee naar Sint-Oedenrode.

Kan je vissen zonder VISpas?

U heeft een VISpas nodig om te kunnen vissen in de meeste Nederlandse binnenwateren. Een VISpas is 1 jaar geldig.

Waar mag ik vissen in Leiden?

Klinkenbergerplas. Uitsluitend bestemd voor leden met een VISpas van HSV DE ” Leede” en hengelaarsbond Leiden en Omstreken. Deze plas leent zich voor zowel recreatie als visserij. In dit water bevinden zich voorn, brasem en karper, snoek, snoekbaars en baars.

Waar mag je vissen in Rotterdam?

Vissen mag alleen vanaf de openbare walkant. De Hengelsportvereniging Groot Rotterdam geeft de Rotterdamse hengelvergunning uit. De hengelvergunning kost vijf euro.

 • Charlois. Ahoy Hengelsport, Dordtselaan 130.
 • Delfshaven. Dierenspeciaalzaak Naturel, Grote Visserijstraat 3-5 (via de Rotterdampas)
 • IJsselmonde.
 • Noord.
See also:  Waar Worden Champignons Op Gekweekt?

Waar mag je vissen in Assen?

Assen is huurder van het visrecht van de volgende viswateren. Asser Wijk, aanvangende nabij de Drentsche Hoofdvaart tot de grens met de gemeente Tynaarlo. De vijvers en grachten gelegen in de gemeente Assen, uitgezonderd de Oude en Nieuwe vijver in het Asserbos, het water op en nabij de begraafplaats de Boskamp.

Waarmee mag je vissen?

Met de VISpas mag je in meer dan 90% van het Nederlandse oppervlaktewater vissen. Al dat water is opgenomen in de bijhorende Gezamenlijke lijst van Nederlandse viswateren, het boekje.

Waar mag je vissen in Lelystad?

Lelystad – Inwoners van Lelystad mogen gratis vissen in Lelystadse wateren die in eigendom zijn van de gemeente, mits ze in het bezit zijn van een ondertekende toestemming. De toestemming wordt vanaf 2019 voor drie jaar afgegeven.

Adblock
detector