Waar Is Macarena Vis A Vis? (Solution found)

De jonge Macarena Ferreiro wordt erin geluisd en krijgt de schuld van een fraudezaak. Ze wordt opgesloten in een zwaarbewaakte vrouwengevangenis waar ze omringd is door ruige, meedogenloze criminelen. Macarena zal er alles aan moeten doen om te kunnen overleven.

Waar is Macarena gebleven in Vis a Vis?

De Spaanse serie Vis a Vis speelt zich af in gevangenis Cruz del Sur, waar Macarena Ferreiro belandt nadat ze er wordt ingeluisd door haar minnaar. Als brave en naïeve vrouw moet ze zien te overleven tussen de muren van de gevangenis.

Waar is Fabio In seizoen 3 Vis a Vis?

Fabio Martinez En tot slot een derde hoofdrolspeler uit de eerste drie seizoenen die we erg gemist hebben: Fabio Martinez. De gevangenisbewaker werd verliefd op Macarena, maar verdween voor El Oasis als sneeuw voor de zon.

Waarom Macarena niet in seizoen 3?

Ze gaat de confrontatie met de Chinezen aan, maar dat loopt niet goed af. Macarena is er slecht aan toe en keert na een paar afleveringen plotseling niet meer terug. Daarmee is de serie beroofd van dé hoofdrolspeler.

Van wie is Macarena zwanger in Vis a Vis?

Dat het in El Oasis niet eens compleet duidelijk wordt gemaakt wie überhaupt de vader van de kleine is, is toch een groot gemis. Inmiddels denken we achterhaald te hebben wie de vader is van het kindje van Macarena. Het zou niemand minder dan de vermoorde politieagent Pérez zijn.

Hoeveel delen heeft Vis a Vis?

De serie liep in vier seizoenen met in totaal 40 afleveringen tussen 20 april 2015 en 4 februari 2019. Het eerste seizoen had elf afleveringen, het tweede dertien en de laatste twee hadden acht afleveringen. In 2020 verscheen een spin-off genaamd Vis a vis: El oasis.

See also:  Wanneer Baby Vlees En Vis? (TOP 5 Tips)

Wat betekent Vis a Vis serie?

[Fr.] recht tegenover, met gelaat naar elkaar gekeerd; wie aldus tegenover iem. zit.

Hoe lang duurt Vis a Vis?

Bereidingstijd: ongeveer 20 minuten voor een hele vis.

Waar kan je Vis a Vis kijken?

De eerste seizoenen van de Spaanse serie, ook bekend onder de Engelse naam Locked Up, zijn in België te bekijken bij VTM GO. De gratis streamingdienst biedt meerdere Vlaamse en exclusieve internationale series aan, waaronder Vis a Vis.

Hoe spreek je Vis a Vis uit?

vis-à-vis.

Welke aflevering komt Macarena terug?

In de allerlaatste aflevering van Vis a Vis zien we de hoofdrolspelers Macarena en Zulema (Najwa Nimri) vijftien jaar later uit de gevangenis. Zo zien we ze samen een juwelier beroven.

Van wie was Macarena zwanger?

Macarena zwanger Maar de grote vraag waar we mee achterblijven, is ‘ wie is de vader van Macarena’s baby? ‘ Het antwoord lijkt inmiddels bekend.

Hoeveel afleveringen heeft locked up?

Locked Up is een programma op de Belgische TV van VTM dat door de bezoekers van TVGemist.be een gemiddelde van 4,1 sterren heeft gekregen. Momenteel hebben we 54 uitzendingen in ons archief, waarvan de eerste in maart 2020 is uitgezonden.

Wie is Zulema in vis a vis?

Zulema Zahir wordt gespeeld door de 47-jarige Najwa Nimri en is dé gevangene waar alle andere gevangenen in Cruz del Sur voor vrezen. Zulema zit haar straf uit in de gevangenis voor weet ik hoeveel moorden, het dealen van drugs en wapens en een hoop andere misdaden.

Adblock
detector