Waar Komen De Producten Van Shein Vandaan?

SHEIN ziet er misschien uit als een Nederlandse webshop, maar het komt soms uit China. Let dus bij het afrekenen goed op of je je producten afrekent met al de BTW of deze later nog in Nederland moet betalen (check de site van de Douane voor de kosten).

Waar wordt SHEIN gemaakt?

De producten van Shein komen uit China en worden vanuit China verzonden. Omdat ze zelf produceren, hebben ze geen transportkosten en marges die ze hoeven te betalen.

Waarom is SHEIN zo goedkoop?

Dus SHEIN verkoopt zo goedkoop omdat hun fabrieken elke dag kleding maken en hun magazijniers kleding sturen naar klanten die via hun online winkel bestellen. Dus de uitverkoop resulteert in genoeg geld om het bedrijf te behouden, ook al zijn de prijzen laag.

Hoe slecht is SHEIN?

Shein degradeert kleding tot een ultiem wegwerpproduct

Bovendien staat het internet vol met negatieve reviews van consumenten die zich verbazen over hoe slecht de fit en kwaliteit van Shein items zijn (53% van de reviews op Trustpilot is negatief).

Is SHEIN hetzelfde als AliExpress?

Ook word er op meerdere sites gesproken over ‘het chineese merk SHEIN’. Nog mooier is dat SHEIN dus eigen producten verkoopt op AliExpress maar ook producten doorverkoopt die dus helemaal niet uit hun fabriek komen.

Is SHEIN betrouwbaar in Nederland?

Top! Ik heb al heel vaak via Shein besteld en ik heb er nog nooit een probleem mee gehad. Sommige kwaliteit is betere dan andere maar voor de prijs die je betaald is het top! (Ik raad wel aan om onder de 100,- euro per bestelling te betalen.)

See also:  Hoe Lang Chocolade Bewaren? (Solution)

Is SHEIN van China?

Shein is oorspronkelijk in 2008 opgericht in New Jersey, Verenigde Staten. Maar laten we eerlijk zijn: dit is gewoon een Chinese webshop.

Waarom je niet bij SHEIN moet kopen?

Goedkope kleding, slechte kwaliteit en een nog slechtere retourservice!’ Ook andere recensenten op Trustpilot beklagen zich over het feit dat retourneren ‘haast onmogelijk is’. Op de website van SHEIN staat geen retouradres aangegeven.

Waarom is SHEIN zo duur geworden?

De producten op webshops zoals SHEIN, Wish en AliExpress worden duurder. Dit heeft te maken met het nieuwe éénloketsysteem van de Europese Unie. Voorheen kocht je nog makkelijk een paar jurkjes, shirtjes en accessoires voor een klein prijsje, maar dat is sinds vandaag afgelopen.

Is er bij SHEIN kinderarbeid?

Shein ontkent zelf ten zeerste gebruik te maken van (kinder)arbeid in slechte omstandigheden, maar is tegelijkertijd niet heel transparant over hun productieketen.

Heeft SHEIN invoerrechten?

Invoerrechten bij een Shein bestelling

Bij een bestelling boven de € 22,- vanuit China, moet je soms inklaringskosten en BTW betalen. Bij bestellingen boven de € 150,- kunnen er ook invoerrechten bijkomen. Wil je zekerheid en geen gedoe, dan bestel je onder de € 22,- want dan ben je vrij van alle mogelijke kosten.

Adblock
detector